BIO Făina de tapioca se obține din tapioca, un amidon extras din rădăcina de manioc și nu conține gluten în mod natural. Este o sursă ideală de carbohidrați sănătoși cu un conținut...
Detalii
Făina din semințe de in este un ingredient potrivit pentru produsele de panificație sau băuturile proteice. Este bogată în proteine, fibre, vitamine din grupa B și magneziu. Este ideală...
Detalii
Bio făina din migdale se obține din sâmburi de migdale decojiți și măcinați fin. Conține fibre, proteine și grăsimi sănătoase și este un ingredient excelent pentru prepararea rețetelor...
Detalii
BIO Făina de migdale este produsă din migdale de cea mai înaltă calitate BIO. Prin urmare, este potrivită pentru a coace macarons, biscuiți și alte deserturi, precum și pentru prepararea...
Detalii
BIO Făina integrală fină din grâu alac este obținută din boabe de grâu alac, măcinate fin, de calitate organică. Pe lângă gustul delicios similar cu cel al nucilor, are și o aromă plăcută...
Detalii
Făina de orez se face prin măcinare fină pe o moară de piatră. Aceasta nu conține gluten în mod natural, este ușor de digerat și dă senzația de sațietate pentru o perioadă lungă de...
Detalii
BIO Faina de cocos este excepțională, deoarece conține până la 18 g proteine la 100 g, proteine care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. În clasamentul său nutrițional,...
Detalii
Un produs bogat in fibre, vitamine si minerale, cu un procent de 14% proteine si o capacitate de hidratare de peste 70%. Textura sa poroasa o face ideala pentru pizza, patiserie si...
Detalii
BIO Făina de tapioca este un amidon BIO de înaltă calitate obținut din tuberculi comestibili de cassava. Este în mod natural fără gluten, astfel încât chiar și celiacii și persoanele...
Detalii
BIO făina de nucă de cocos este o pudră măcinată fin, obținută din nucă de cocos deshidratată, de calitate bio. Pe lângă gustul dulce și mirosul plăcut, făina conține cantitatea de...
Detalii
BIO Făina integrală fină de grâu spelta este produsă prin măcinarea blândă a boabelor integrale de grâu spelta de cea mai înaltă calitate. Datorită procesului de producție, această...
Detalii
BIO Făina de nuci parțial degresate este făină de nuci măcinată fin, care este produsă din nuci proaspăt recoltate, neprăjite, din care se extrage mai întâi uleiul și apoi sunt măcinate...
Detalii
BIO Faina de cocos este excepțională, deoarece conține până la 18 g proteine la 100 g, proteine care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. În clasamentul său nutrițional,...
Detalii
Făina de ovăz fără gluten reprezintă o alternativă ideală la făina tradițională de grâu și este potrivită pentru toate persoanele care au probleme cu digerarea glutenului sau care îl...
Detalii
Faina din nucă de cocos BIO este excepțional de hrănitoare și este o pulbere fin măcinată din pulpă de nucă de cocos de cea mai înaltă calitate biologică, potrivită și pentru vegani...
Detalii
BIO Făina de hrișcă se obține din crupe de hrișcă măcinate fin, de calitate organică. Nu conține în mod natural gluten și puteți înlocui cu ea făina obișnuită, atunci când vă preparați...
Detalii
SOLARIS Faina Integrala de Grau Spelta 500g...
Detalii
CANAH Faina Proteica de Canepa Ecologica/Bio 300g...
Detalii
BAUCKHOF Faina de Hrisca Integrala fara Gluten Ecologica/Bio 500g...
Detalii
BAUCKHOF Faina Integrala de Orez Fara Gluten Ecologica/Bio 500g...
Detalii
BAUCKHOF Faina Integrala de Mei Fara Gluten Ecologica/Bio 425g...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.