Secara bio are un gust puternic picant. Utilizați făină de secară integrală cumaia pentru a coace o pâine puternică sau în amestec cu alte tipuride făină pentru un gust savuros...
Faina alba de grau bio tip 550 ofera o savoare pura. In aproape toate regiunile lumii, unde painea este alimentul de baza al populatiei, graul reprezinta cea mai importanta cereala...
Faina bio de spelta tip 630 ofera o savoare pura. Spelta este o cereala straveche, ce a fost cultivata inca din perioada celtilor si a vechilor egipteni. Datorita gustului sau deosebit...
Gris-ul bio de hrisca integrala FARA GLUTEN este realizat din cereale integrale și te invită să devii creativ. Deoarece poate fi folosit pentru a pregăti numeroase feluri de mâncare,...
Pesmetul de porumb bio fara gluten de la moara Bauckhof este fabricat din porumb organic și este garantat fără gluten. Pesmetul se face de obicei din pâine, în schimb folosim fulgi...
Făina noastră bio cu 4 cereale poate fi folosită ca făina convențională pentru coacerea și gătitul mâncărurilor dulci sau sărate. În plus, făina de 4 cereale poate fi folosită pentru...
Tărâțele de grâu constau în principal din părți de coajă și germeni de grâu. Rezulta dupa macinarea graului pentru obtinerea defaina alba. Ca adaos în muesli sauin iaurt. Utilizați,...
Faina de migdale - 500 g Herbavit Ingrediente: migdale măcinate. Făină de migdale are un gust deosebit, poate fi folosită pentru prepararea unor deserturi și dulciuri delicioase. Ideal...
Dupa grau, secara bio este a doua cea mai importanta cereala in centrul si estul Europei. Datorita metodelor proprii de coacere a fainii, se recomanda pentru consumatorii de paine de...
Aceasta faina de spelta integrala T150 ideala pentru coacere, este foarte apreciata pentru gustul sau bland si caracteristic de nuca, precum si pentru continutul de magneziu, fosfor...
BIO Făina integrală fină de grâu spelta este obținută prin măcinarea blândă a boabelor întregi de spelta de cea mai înaltă calitate. Datorită procesului de producție, această făină...
Faina de Migdale Extra Fina Patis France. Faina de migdale este ideala pentru retetele de macarons, blaturi de tort si fursecuri delicioase. Textura foarte fina (peste 80% la 0,8 mm)...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.