Făina din rădăcină de arorut este o făină pudră, naturală fără gluten, care poate fi folosită și în bucătăria paleo. Este, de asemenea, un substitut perfect pentru făina de grâu și...
Faina de naut - 500 g Se obține prin măcinarea boabelor de năut. Recomandări : făina de năut poate fi folosită atât la prepararea mâncărurilor sărate cât și a celor dulci. Este ideală...
Secara bio are un gust puternic picant. Utilizați făină de secară integrală cumaia pentru a coace o pâine puternică sau în amestec cu alte tipuride făină pentru un gust savuros...
Grâuleste cereala principala din care se face painea pentru caare proprietăți excelente de coacere. Folosiți făină integrală de grâu SPIELBERGER pentru toate produsele de patiserie...
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura -fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos- Mix din fainuri...
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, fara drojdie, bio, 250g Pasta Natura -fara gluten, vegan, bio- Mix din fainuri fara gluten, fara agent de crestere, ideal...
Faina de migdale are aceleasi proprietati ca si samburii si anume: constituie o sursa naturala de fibre si proteine, contine vitamina A, B si E, minerale (fier, magneziu, sulf, potasiu...
Acest pachet contine 2 bucati din produsul Faina din Grau Tanar Tip 00, Chiavazza, 1 kgFaina tipic italiana, din faina de grau dur, recomandata pentru diferita aluaturi de panificatie,...
Gris de grau dur remacinat, obtinut din selectia celor mai bune boabe. Se recomanda pentru aluat de paine si porduse de patiserie, inclusiv lipii si piadine arabe...
Faina Bio de Linte Rosie, 400 g, Pronat Lintea este o sursa excelenta de minerale, dintre care se disting fosforul, fierul, zincul si magneziul. Ingrediente: linte rosie*...
GRIZLY Făină de spelta fină 1000 g. Făina de spelta este surprinzător fabricată din spelta, un tip de cereală înrudit cu grâul, secara și orzul. O clasificăm printre cele mai vechi...
GRIZLY Făină integrală de secară măcinată fin BIO 1000 g. Făina de secară este produsă prin măcinarea boabelor de secară în proporție de 100% și are o textură fină și o culoare mai...
Făină de secară pentru pâine GRIZLY BIO 1000 g. Făina de secară este produsă prin măcinarea unor boabe de secară atent selecționate și de înaltă calitate. Bobele sunt măcinate în întregime,...
Faina bio de spelta tip 630 ofera o savoare pura. Spelta este o cereala straveche, ce a fost cultivata inca din perioada celtilor si a vechilor egipteni. Datorita gustului sau deosebit...
Grâul estecereala clasicapentrupâine și are proprietăți excelente de coacere. Folosiți făină de grâu SPIELBERGER tip 1050 pentru produse de patiserie si pâine. Cerealele sunt măcinate...
Făina de cânepă de înaltă calitate este bogată în proteine și fibre vegetale. Făina de cânepă este obținută prin măcinarea atentă a semințelor, deci este deosebit de bine dezvoltată,...
Făina bio de spelta tip 1050 de la Dennree, în pachet de 1kg, este alegerea perfectă pentru cei care doresc să adauge un ingredient sănătos și nutritiv în preparatele lor culinare...
BIO Făina integrală fină de grâu spelta este obținută prin măcinarea blândă a boabelor întregi de spelta de cea mai înaltă calitate. Datorită procesului de producție, această făină...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.