Faina bio de secară Demeterprovine în mare parte de laagricultorii biodinamici. Fermierii sunt grupați într-un grup de producători și supuși unor controale regulate. Odată cu achiziționarea...
Faina bio de spelta tip 630 ofera o savoare pura. Spelta este o cereala straveche, ce a fost cultivata inca din perioada celtilor si a vechilor egipteni. Datorita gustului sau deosebit...
Grâul estecereala clasicapentrupâine și are proprietăți excelente de coacere. Folosiți făină de grâu SPIELBERGER tip 1050 pentru produse de patiserie si pâine. Cerealele sunt măcinate...
Acest pachet contine 2 bucati din produsul Faina din Grau Tanar Tip 00, Chiavazza, 1 kgFaina tipic italiana, din faina de grau dur, recomandata pentru diferita aluaturi de panificatie,...
GRIZLY Făină de spelta fină 1000 g. Făina de spelta este surprinzător fabricată din spelta, un tip de cereală înrudit cu grâul, secara și orzul. O clasificăm printre cele mai vechi...
GRIZLY Făină integrală de secară măcinată fin BIO 1000 g. Făina de secară este produsă prin măcinarea boabelor de secară în proporție de 100% și are o textură fină și o culoare mai...
Făină de secară pentru pâine GRIZLY BIO 1000 g. Făina de secară este produsă prin măcinarea unor boabe de secară atent selecționate și de înaltă calitate. Bobele sunt măcinate în întregime,...
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura -fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos- Mix din fainuri...
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, fara drojdie, bio, 250g Pasta Natura -fara gluten, vegan, bio- Mix din fainuri fara gluten, fara agent de crestere, ideal...
Făina de cânepă de înaltă calitate este bogată în proteine și fibre vegetale. Făina de cânepă este obținută prin măcinarea atentă a semințelor, deci este deosebit de bine dezvoltată,...
Faina de naut - 500 g Se obține prin măcinarea boabelor de năut. Recomandări : făina de năut poate fi folosită atât la prepararea mâncărurilor sărate cât și a celor dulci. Este ideală...
Făina din rădăcină de arorut este o făină pudră, naturală fără gluten, care poate fi folosită și în bucătăria paleo. Este, de asemenea, un substitut perfect pentru făina de grâu și...
Faina de amarant - 500 g Ingrediente: Faina de amarant este obtinuta prin macinarea boabelor de amarant. Nu contine gluten. Amarantul (stirul) este bogat in vitamine, minerale, aminoacizi...
Faina alba de malai, grisata, fara gluten bio 500g Marchesato -fara gluten- Faina de malai alb, ecologica, de tip gris, numai buna pentru a prepara mamaliga din porumb alb. Ingrediente:...
Datorită conținutului său mare de adeziv, grâul dur este deosebit de potrivit pentru prepararea de paste făinoase, găluște de grâu șipaste de grâu. Grâul dur este macinat în Italia...
Pentru făina bio de soia Spielberger, soia este produsă in agricultura biodinamica, încălzită și apoi măcinată. Cu gustul său de nuci este foarte bun pentru legarea sosurilor, la tocaniteși...
Faina din samburi de struguri - obtinuta prin macinarea la rece a semintelor de struguri, dupa ce in prealabil a fost extras uleiul din samburi de struguri presat la rece. Materia prima...
Secara bio are un gust puternic picant. Utilizați făină de secară integrală cumaia pentru a coace o pâine puternică sau în amestec cu alte tipuride făină pentru un gust savuros...
Grâuleste cereala principala din care se face painea pentru caare proprietăți excelente de coacere. Folosiți făină integrală de grâu SPIELBERGER pentru toate produsele de patiserie...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.