BIO Făina integrală fină din grâu alac este obținută din boabe de grâu alac, măcinate fin, de calitate organică. Pe lângă gustul delicios similar cu cel al nucilor, are și o aromă plăcută...
Detalii
D-Star Amestec concentrat de faina cu continut redus de carbohidrati (500g), 500g...
Detalii
Faina alba de grau Bio TIP 480, 1kg Ideala pentru preparate fine, gen prajituri, blat de tort, alte produse de patiserie, gogosi. Este cea mai recomandata faina pentru aceste categorii...
Detalii
Acest pachet contine 2 bucati din produsul Faina din Grau Tanar Tip 00, Chiavazza, 1 kgFaina tipic italiana, din faina de grau dur, recomandata pentru diferita aluaturi de panificatie,...
Detalii
Faina integrala BIO de alac Monococcum Triticum, 1KG Ambalat si cernut manual pentru clientii Pronat. Contine: faina integrala de alac (monococcum triticum) din culturi certificate...
Detalii
Datorită capacității bune de legare a apei, amidonul de cartofi este excelent pentru îngroșarea în cazul sosurilor, legumelor și budincilor. Fiind fără gluten, este de asemenea excelent...
Detalii
Făină de caju GRIZLY 500 g Proprietăți și beneficii:Făina de caju este produsă prin măcinarea foarte fină a nucilor de caju. Caju sunt nuci uleiuri cu un gust dulce și delicat...
Detalii
Psyllium Husk este un aliment extrem de bogat în fibre, care are o capacitate mare de legare a apei. Făina obținută din coaja semințelor de Psyllium are toate proprietățile benefice...
Detalii
Acest pachet contine 2 bucati din produsul Faina din Grau Tanar Tip 0 Manitoba, Chiavazza, 1 kgFaina Manitoba din grau tanar tip 0 este o faina ideala pentru prepararea produselor de...
Detalii
Acest pachet contine 14 bucati din produsul Faina pentru Pizza La Molisana, 1 kgUn produs bogat in fibre, vitamine si minerale, cu un procent de 14% proteine si o capacitate de hidratare...
Detalii
D-Star Amestec de făină pentru pizza cu conținut redus de carbohidrați (500g), 500g...
Detalii
Făina de orez este una dintre cele mai populare făine fără gluten, datorită prețului redus și a varietății de utilizări. Are un gust neutru, așa că îl putem folosi pentru coacere, gătit...
Detalii
Făina de castane este un adevărat ingredient gastronomic, este una din făinele preferate pentru prăjituri și pâine ale bucătăriei italiene. Iubitorii de bucătărie reformă și paleo preferă...
Detalii
Făina din rădăcină de arorut este o făină pudră, naturală fără gluten, care poate fi folosită și în bucătăria paleo. Este, de asemenea, un substitut perfect pentru făina de grâu și...
Detalii
BIO Făina de nuci parțial degresate este făină de nuci măcinată fin, care este produsă din nuci proaspăt recoltate, neprăjite, din care se extrage mai întâi uleiul și apoi sunt măcinate...
Detalii
Faina din samburi de struguri - obtinuta prin macinarea la rece a semintelor de struguri, dupa ce in prealabil a fost extras uleiul din samburi de struguri presat la rece. Materia prima...
Detalii
Descriere Faina de orez - 250 g Orezul se cultiva in China inca de acum 7000 de ani, fiind originar din sudul si din estul Chinei, precum si dintr-o pestera din nordul Thailandei. Acesta...
Detalii
Făina de ovăz fără gluten reprezintă o alternativă ideală la făina tradițională de grâu și este potrivită pentru toate persoanele care au probleme cu digerarea glutenului sau care îl...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.