Faina integrala Bio de ovaz, 500gr Ovazul este o cereala cunoscuta si folosita inca din antichitate, fiind apreciata in zilele noastre in special pentru valoarea sa energetica...
Detalii
FĂINĂ DE SORG GRIZLY 500 g Proprietăți și beneficii: Sorgul este o cereale cultivată încă din vremurile străvechi. Natural, este fără gluten și este o sursă bogată de proteine,...
Detalii
Faina din seminte de in - 250 g Faina este obtinuta din seminte de in dupa extractia uleiului presat la rece. Ingrediente: faina din seminte de In. Are un continut redus de grasimi...
Detalii
Faina de Canepa Eco 400 g Bio PlanetDescriereFaina de canepa organica se obtine prin macinarea si degresarea semintelor de canepa. Se caracterizeaza printr-un gust si aroma usor de...
Detalii
Faina Bio de malai Bramata, 600g Contine: faina de malai Bramata. din culturi certificate ecologic Faina de malai este obtinuta din porumb bio atent selectionat, curatat mecanic...
Detalii
Făina de ovăz fără gluten reprezintă o alternativă ideală la făina tradițională de grâu și este potrivită pentru toate persoanele care au probleme cu digerarea glutenului sau care îl...
Detalii
Faina Bio din seminte de in, 150g Faina din seminte de in provenit din culturi certificate ecologic, obtinuta prin procedee naturale, fara solventi. Faina de in poate fi adaugata...
Detalii
Cereale din culturile ecologice cehe și slovace, uscate cu aer cald, care păstrează nutrienții importanți pe parcursul procesării ulterioare - asta garantează calitatea pe care o primești...
Detalii
Făina de tapioca, cunoscută și sub denumirea de amidon de tapioca, este un ingredient popular în bucătăria fără gluten și în bucătăria ușoară de paleo. Este excelent pentru îngroșarea...
Detalii
Sos din legume proaspete, accesoriul deosebit al salatelor, fripturilor, sen... Ingrediente: ardei roșu proaspăt, pireu de roșii, ceapă, morcovi, usturoi, sare, zahăr. Greutate netă:...
Detalii
Griș de grâu integral bio este un produs cerealier obținut din boabe de grâu integral organic care oferă nenumărate utilizări în bucătărie. Este bogată în fibre și servește ca sursă...
Detalii
FAINA BIO DIN NUCA DE COCOS, 300 G Pulpa este curatata, uscata si macinata. Dupa extragerea uleiurilor, urmeaza o a doua macinare dupa care faina este cernuta. Ingrediente: nuca...
Detalii
Nu conține gluten, deci poate fi consumat de cei sensibili la gluten și cei aflați la dieta paleo! Datorită conținutului redus de carbohidrați și calorii poate fi inclus în oricare...
Detalii
Faina alba BIO de secara, 1 kg Faina bej - albicioasa fina produsa din boabe intregi de secara curatate. Contine: faina de secara[contine gluten]. Ambalat intr-o unitate care...
Detalii
Hrișca este o sursă importantă de fibre alimentare, minerale, vitamine, e deosebit de valoroasă pentru conținutul său ridicat de rutina (o flavonoidă), care are un efect pozitiv asupra...
Detalii
BIO Făina integrală de grâu este potrivită pentru a prepara pâine, deserturi și pentru a îngroșa supele sau sosurile. Aceasta provine de pe terenuri netrate chimic și diferă de făina...
Detalii
BIO Faina de cocos este excepțională, deoarece conține până la 18 g proteine la 100 g, proteine care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. În clasamentul său nutrițional,...
Detalii
Pentru obtinerea acestui fel de faina, boabele de spelta sunt macinate cu grija. Spelta este un tip de grâu, cultivat înca de pe vremea vechilor egipteni. Faina de spelta poate fi folosita...
Detalii
Faina de orez - 500 g Herbavit Ingrediente: Faina de orez. Se obtine prin macinarea boabelor de orez. Nu contine gluten. Utilizare: Se poate utiliza ca atare sau in amestec cu alte...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.