Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Faina de orez - 250 g

7,83 RON
+ 16,50 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
naturisti.ro
Descrierea produsului
Descriere Faina de orez - 250 g Orezul se cultiva in China inca de acum 7000 de ani, fiind originar din sudul si din estul Chinei, precum si dintr-o pestera din nordul Thailandei. Acesta face parte din traditia antica chineza si sta la baza intregii bucatarii orientale. Orezul era cultivat impreuna cu alte cereale de catre arabi, sirieni si etiopieni, in timp ce, in diverse zone europene, in Evul Mediu era privit ca un aliment exotic, fiind folosit atat ca ingredient, cat si ca medicament pentru tratarea diverselor boli. Dupa indelungi studii si analize asupra orezului, acesta a inceput sa fie cultivat si raspandit in Europa abia in secolul al XIV-lea. Proprietati: Semintele de orez din care este alcatuita faina de orez Pirifan au numeroase vitamine si minerale, dintre care vom mentiona: A, B1, B2, B6, E, fier, sulf, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, iod, clor, fluor, zinc. De asemenea, amidonul este o componenta importanta si bogata a fainei de orez. Bogat in substante care ajuta la mentinerea unui corp puternic si incarcat de energie, orezul are in compozitie si materii grase, hidrați de carbon și materii azotate. Beneficii: Faina de orez de la Pirifan este produsul ideal pentru orice cura de slabire sau mentinere a greutatii, fiind in același timp foarte hranitor, indiferent de reteta in care este integrat. De asemenea, faina de orez, prin compozitia sa bogata in magneziu si vitamina B, ajuta la mentinerea unei stari de spirit lipsite de stres, fiind astfel recomandata persoanelor cu un program incarcat si stresant. Multe produse cosmetice au la baza orezul, datorita amidonului continut de catre acesta, vitamina E si acizii grasi benefici pentru ten si celulele pielii. Retete: Dintre multitudinea de retete care au la baza făina de orez (mai multe tipuri de briose, clatite, checuri, chifle, cheescake, etc. ), ne vom opri asupra biscuitilor din faina de orez. Primul pas in prepararea lor il reprezinta amestecarea fainei de orez cu apa, zer si sare. Produsul rezultat este lasat peste noapte, pentru ca a doua zi sa adaugam praf de copt, fulgi de cocos si unt. Se pun mici gramajoare pe mai multe foi de pergament care se incalzesc la cuptor, rezultatul fiind un desert delicios, dar si foarte sanatos si benefic pentru organism. Valori nutritionale medii/100g: Valoare energetica 367 kcal Proteine 8.3 g Carbohidrati 75.7 g Grasimi 2.8 g

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.