Pronat Paper Pack Faina Bio de Lupin Prajit, 500 g, Pronat

Pronat Paper Pack Faina Bio de Lupin Prajit, 500 g, Pronat

30,99 RON

Ofertele pentru produsul

 

Pronat Paper Pack Faina Bio de Lupin Prajit, 500 g, Pronat

30,99 RON
In stoc
spre magazin »
trada.ro
Descrierea produsului
Faina Bio de Lupin Prajit, 500 g, Pronat

Ingrediente: faina de lupin*.
*= din culturi certificate ecologic. Faina este obtinuta prin macinarea semintelor de lupin curatate, decorticate si prajite. Bogata sursa de proteine, faina de lupin poate fi folosita in diverse produse de patiserie. Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustarAceste valori sunt supuse unor variatii naturale ale produselor naturale.

Cateva sugestii de utilizare a fainii de lupin prajit:
Coacere: Faina de lupin prajita poate fi folosita ca inlocuitor pentru alte tipuri de faina in retetele de copt, cum ar fi prajituri, biscuiti, tarte si paine. Avand in vedere ca faina de lupin are un gust si o textura distincte, incepeti cu inlocuirea unei parti mici din faina si ajustati in functie de preferintele dumneavoastra.
Pudrare si invelire: Datorita culorii sale prajite si a texturii fine, faina de lupin prajita poate fi folosita pentru a pudra sau inveli alimente inainte de a le praji sau coace. De exemplu, puteti sa pudrati pestele sau puiul cu faina de lupin prajita inainte de a le praji pentru a obtine o crusta crocanta si aromata.
Ingrosare: Faina de lupin prajita poate fi folosita ca agent de ingrosare in supe, tocanite si sosuri. Adaugati-o treptat si amestecati bine pentru a evita formarea de cocoloase.
Smoothie-uri si shake-uri: Adaugati o lingura sau doua de faina de lupin prajita in smoothie-uri si shake-uri pentru a le imbunatati valoarea nutritiva si pentru a obtine o textura mai consistenta si cremoasa.
Pudrare de deserturi: Folositi faina de lupin prajita ca pudra pe deasupra deserturilor, cum ar fi budinci, iaurturi sau fructe. Aceasta va adauga un gust delicios si o textura crocanta.
Retete de paine fara gluten: Pentru cei care urmeaza o dieta fara gluten, faina de lupin prajita poate fi folosita ca alternativa la faina de grau in retetele de paine fara gluten. Ea poate adauga o aroma bogata si o textura placuta painii.

A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Origine: EU (Austria)
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.