Solaris Plant Faina de Ovaz 1 kg Solaris

Ofertele pentru produsul

 

Solaris Plant Faina de Ovaz 1 kg Solaris

13,92 RON
+ 24,99 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
roveli.ro
Descrierea produsului
Faina de Ovaz 1 kg SolarisDescriereFaina integrala de ovaz este bogata in fibre si vitamine fiind un aliment integral preferat de foarte multe persoane.   Ovazul era cunoscut in intelepciunea colectiva ca aliment destinat cailor, in principal. In deceniile mai recente a debutat in alimentatia destinata oamenilor. Faina de ovaz este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Faina de ovaz remineralizeaza, da un tonus bun organismului. Poate fi transformata in lapte de ovaz. Datorita compozitiei sale, pielea tratata cu acest produs este hranita si tonifiata. Face bine sistemului digestiv si echilibreaza nivelul de zahar din sange. Faina de ovaz este un aliment benefic tiroidei. Este folosita in produsele de ingrijire a parului si a pielii. Exista specialisti care recomanda ovazul in tratamentul sterilitatii si al impotentei. CompozitieFaina de ovaz contine o substanta specifica numita avenina, precum si minerale, carotan, vitaminele B1, B2, PP, A, D, amidon, glucide, saponine, lecitina, enzime, ulei, fosfor, hidrati de carbon si chiar un principiu hormonal de tipul foliculinei. 100 % naturala, fara aditivi sau conservanti. Mod de consumCu o textura densa si un gust asemanator cu al alunelor, faina de ovaz este folosita, in combinatie cu cea integrala de grau, in prepararea de paine si prajituri.  Sugestii de preparare:Chiftele de ovaz:Ingrediente: 200g de faina de ovaz, 50g de faina de grau, 2linguri de ulei, patrunjel verde, usturoi, sare. Se prepara o pasta din faina de ovaz, faina integrala de grau, apa, ulei, sare, patrunjelul verde si usturoi. Se framanta foarte bine aluatul si se modeleaza chiftele, care se pot consuma fie crude, pe foi de salata verde, fie prajite in ulei. Supa crema de ovaz:Ingrediente: 1 morcov, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 3 cani de faina de ovaz, ulei, sare, condimente , zeama de lamaie. Se pun la fiert morcovul, ceapa si patrunjelul. Separat de fierbe  faina de ovaz in 200ml de apa cu sare, la foc mic pana devine pasta. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pasta si se mai fierbe putin. La sfarsit se adauga ulei, sare, zeama de lamaie, condimente si patrunjel verde.  

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.